Kruh in ostale dobrote pri “Strnadu” narejene z ljubeznijo…

Kruh, pekovsko pecivo, slaščice, torte za razne priložnosti, keksi, jabolčni zavitek, gibanica, testenine so domači izdelki družinskega podjetja pekarna Strnad. Naši začetki segajo v leto 1991, ko smo s ponosom pokazali prve domače hlebčke kruha.

V letu 2002 smo pričeli peči še torte, kekse, potice in slaščice. V Oplotnici je dnevno odprta slaščičarna in kavarna, kjer se lahko v prijetnem in toplem prostoru posladkate brez slabe vesti.

Radi prisluhnemo željam in potrebam naših kupcev, saj je tako doseženo obojestransko zadovoljstvo.

Naša dostavna ekipa skrbi, da sta dnevno sveži kruh in pekovsko pecivo, potice in slaščice vselej prisotni v domačem kraju in bližnji okolici. In ker “dober glas seže v deveto vas”, oskrbujemo še večino trgovcev, gostiln in vrtcev v bližnji okolici. Ker smo manjša družinska pekarna, se tudi lažje in hitreje prilagodimo.

Naši izdelki so brez dodanih aditivov. Večino jih še vedno izdelujemo ročno, na primer koruzni kruh pripravljamo na tradicionalen način – pri pripravi testa poparimo koruzno moko. Surovine dobavljamo od slovenskih dobaviteljev najvišjih kakovosti.

30+

Let izkušenj

6

Poslovalnic

100+

Izdelkov

Vizija

V pekarni želimo še povečati prepoznavnost podjetja s pestro in kakovostno ponudbo kruha, pekovskega peciva, testenin in slaščic, s katerimi bomo še naprej zadovoljevali želje naših potrošnikov v Sloveniji.

Poslanstvo podjetja temelji na nudenju kakovostnih izdelkov in zadovoljitvi potreb najzahtevnejšim kupcem, fleksibilnosti, inovativnosti in ohranjanju tradicionalnih postopkov, skrbi za socialno varnost in izobraževanju zaposlenih.

Zakaj izbrati nas?

Ker imamo za Vas pestro ponudbo izdelkov.
Ker je pri nas kakovost na prvem mestu.
Ker so cene pri nas ugodne in konkurenčne.
Pri nas prisluhnemo željam potrošnikov in jih izpolnimo
In nenazadnje, ker pri nas ne boste samo številka.

Kdo nam zaupa

…, vrtci, osnovne šole, domovi upokojencev, gostišča, trgovine in drugi…

Dovolite nam, da se tudi vam dokažemo kot resen in zvest partner.